Připojte se do našeho oficiálního herního kanálu #gameway.cz (stačí pouze vyplnit přezdívku a můžete se domlouvat na hrání zápasů :-))

Diskusní fórum

Ukaž svou tvář

Nové téma

obrázek uživatele
+1
Zdar,
Tak mě napadlo, že když už jsme taková menší uzavřená společnost tady(rodina), tak bysme se mohli lépe poznat.. :D .. Jmenuji se Zdeněk a mám přezdívku Zdené. Je mi 18 a studuju průmku ve třetáku.. ;) papíry na auto už mám :D .. Rád sportuju, čtu a pařím.. a tady je moje vypařená fotka :D ..odkaz .. *17**4*
Posláno před 372 dny a 13 hodinami a 39 minutami | reagovat | citovat
Změněno: 3x | Poslední změna: 18.5.2011 21:19:49
Na komentář reagoval [554] Tombar
obrázek uživatele
+1
#553 Zdenééé

Fajn nápad. *11*

Jmenuji se Tomáš,
bude mi brzy 28 let a mám veřejnoprávní akademii s maturitou a střední odborné účiliště k tomu *2*
Jsem ženatý a za 3 měsíce čekám syna.
Jsem voják z povolání v hodnosti ,,Seargant,, 8 let. Začal jsem u čtvrté brigády rychlého nasazení v roce 2003 a ted už relaxuji u spojovacího vojska.
Má povaha je raploidní na hranici příčetnosti, když nemiluji ženu, stále oannuji jako většina z vás, takže myslím, že jsem celkem normální borec *10*

Fotbal je pro mě náboženství, které mě i rozbrečí.

Tady je mé foto: odkaz
SK Sigma a HC Olomouc!
Posláno před 371 dny a 21 hodinami | reagovat | citovat
Změněno: 1x | Poslední změna: 19.5.2011 13:57:56
obrázek uživatele
+1
Ja umrem *5* , Volám sa Peťo a mal som už v Marci ( brezen ) 22rokov, som blázon do počítačov, psn, aut a pod. :D , Tiež mam vodičák ale aj auto už 4roky bez nehody *5* , Neonanujem si, lebo mam snúbenicu, ktoru velmi Milujem, Škola: Dopravná 5 ročka s maturitou, Licencia: na Strážnu a Detektívnu službu plus ovládam Box. Pracujem už 2roky pre budovu - banku J&T ( 28posch. Administratívna budova) v Bratislave plus ochrana hercov z tv Joj. Moje záluby : moja láska, Psn, šport,výstavy so psom,hral som za Nitru hokej ako brankár, posilka, príroda, rybolov, fajná opekačka / grilovačka v zahrade a nejaké to vínečko *18* , Za 1 týžden precestujem celú SR Republiku, som všade online a dokocna aj vo sprche ci na wc *5* *5* ,, Mám potetované ruky *5* , číslo mojich trenek vam nedam, to je moje sukromie a som normalny pohodovy chalan. To je vše hoši ztracený *6* A kto chce moju foto nech napíše a poslem mu do emailu. *10*
Nejak bolo a nejak bude
Posláno před 371 dny a 2 hodinami a 18 minutami | reagovat | citovat
obrázek uživatele
+1
Tak najskôr som si myslel,že Zdenééé si " dela kozy",ale vidím ujalo sa to *11*.Volám sa Peter,mám 36 rokov+ nejaký ten mesiac *12* a môžete mi tykať *27**27**27*.Som ženatý,mám dve dcérky 12r. a 9mes.Aktívne hrám futbal a futsal.Slabosť mám na nhl-ku,manželka si už zvykla *1*.Pracujem vo výrobe nákladných autoplášťov v Púchove,bývalý Matador teraz Continental.Obľubujem pivečko *18* a vínečko (tramín červený) mňam.
A jedno vám chcem povedať:
ja sa zlepším v nhl-ke a keď k tomu príde vrátim všetky tie nakladačky *66**66**66*
Inak so mnou je vcelku pohoda *60*
Posláno před 368 dny a 16 hodinami a 17 minutami | reagovat | citovat
obrázek uživatele
+1
hehe jsem Honza rikaji mi Beli nebo Belik, je mi 22 (brezen) , miluju svoji zenu, mam rad sveho psa,ps, fotak a auto ..pracuju jako IT v Mobis odkaz , fotbal a hokej hraju na pspc od cca r.98 - aktivne jsem hral fotbal a potom flobal jako brankar... momentalne se venuju nejvice foceni a vzdelavani se v oboru IT ... .fotil jsem titul HC Ocelařů v dubnu přímo na ledě odkaz ... .. ted se mi postestilo , mam svou fotku v magazinu Basket - sice menší, ale je tam, mladeho basketbalisty z Ostravy... :)) a fotim i svatby, tabla, prtrety, psy atd.. odkaz

moje fotka *94*
Posláno před 363 dny a 11 hodinami a 41 minutami | reagovat | citovat
Změněno: 9x | Poslední změna: 27.5.2011 23:36:12
obrázek uživatele
+1
Zdravím, tak taky tady přidám něco, ať víte s kým máte tu čest:D
Takže nedávno mi bylo už bohužel 22 a pocházím a stále naštěstí bydlím v Bílé Opavě:)
Můj osudový a životní sport je fotbal, hrával jsem první ligu za dorost, nadějný mladík než ho zkazila puberta a ženské:D takže česká repre přišla o dalšího kvalitního obránce:D tak asi 2 roky jsem nehral nikde, pak jsem hrál 2 roky za dorost v předměstí Opavy a pak 2 roky přebor muzů než jsem dostudoval. Udělal jsem úspěšně maturitu na první pokus, obor to byl hotelnictví. Nastoupil jsem jako číšník do jedné pěkné restaurace, po půl roce jsem byl vedoucí. V březnu tohoto roku jsem dal výpověď a nyní se živím jako "profesionální sázkař". Než jsem se to naučil, tak nevěřil bych, že se dá tak pěkně vydělat:)
Mezi zájmy patří všechen sport, nevydržím dlouho nic nedělat., pak samozřejmě playstation, který mám už od prvního vydání:) mám rád bojové sporty, chvíli jsem zkoušel i box, teď chodím jen do posilovny a chci se vrátit k fotbalu:)
tak se tu mějte děcka:)*18*
Posláno před 352 dny a 13 hodinami a 8 minutami | reagovat | citovat
obrázek uživatele
+1
Napíšu tady něco i já...ale tak aby to pochopili i Pepíci *6**2*

Jsem Matěj...Slovák...nebo jak by mistr Tombič řekl "Maďar", je mi 23 let, čerstvý bakalář Sociálni práce...chci ještě pokračovat na škole.
Miluju svoji rodinu, jsem zadaný, mám tu nejúžasnější holku na světě, kterou moc miluju...pak jste všichni zváni na svatbu...jídla a pití bude dost nebojte se...kdyby ne, tak vykuchám pár slepic a králiky, co máme na zahradě. *5*
Miluju fotbal, hokej a tenis...mohl bych je sledovat celé dny... aktivně hraju spíš jen ten tenis, ale ani to mi moc nejde hehe. Kromě těch klasických sportů ještě rád plavu a posiluju.
Samozřejmě mám rád PC a PS hry, ale momentálně je čas jen na NHL a občas nějaký ten singl.
Mám rád dobré jídlo, můžu všechno z kuřeciny nebo ryb...na prvním místě je ale pizza. *16*

Jinak vás všechny miluju *24* a chci světový mír! *10* *12*

Moje maličkost

Moje láska
Za Hordu a Liverpool život položím!
Posláno před 351 dny a 11 hodinami a 5 minutami | reagovat | citovat
Změněno: 2x | Poslední změna: 8.6.2011 23:56:21
Na komentář reagoval [560] Luxus07
obrázek uživatele
0
#559 Streamline no voleeeee :D ,,, hezký článek ,,, doufam že správne mluvim česky :D *66*
Nejak bolo a nejak bude
Posláno před 350 dny a 20 hodinami a 4 minutami | reagovat | citovat
obrázek uživatele
0
Moje téma začíná mít konečně úspěch... :)
Posláno před 350 dny a 12 hodinami a 30 minutami | reagovat | citovat
Změněno: 1x | Poslední změna: 9.6.2011 22:27:55
Na komentář reagoval [562] Tombar
obrázek uživatele
0
#561 Zdenééé Začínáš být slavný v pozitivním smyslu slova *7*
SK Sigma a HC Olomouc!
Posláno před 350 dny a 12 hodinami a 22 minutami | reagovat | citovat
Na komentář reagoval [563] Zdenééé
obrázek uživatele
+1
#562 Tombar Tombar
Díky.. *7*
Posláno před 350 dny a 12 hodinami a 9 minutami | reagovat | citovat
obrázek uživatele
0
*127* tak tak
Nejak bolo a nejak bude
Posláno před 349 dny a 22 hodinami a 58 minutami | reagovat | citovat
Přihlašte se či zaregistrujte pokud chcete přidat komentář

Plkátko

vlciacik 10:53: podla tvojej aktivity asi tazko,hehe *4*
Rany93 09:50: Zdravím, dá se připojit do nějaké ligy?
asgardiiik 22:41: Hoši zejtra jedu do Holandska na turnaj tak tu nebudu...prijizdim az v utery rano mějte se *10* *87*
Jirik 18:18: kluci potřebuju s něčím poradit.Najde se tedka někdo *5*
dessperadoss 17:50: Má to jít zítra kolem 9 hodiny *84*
Tombar 16:43: Dej pak vědět až to pojede *10*
dessperadoss 15:47: podle všeho má být dnes udržba od 17:00 tak kdo si chce ještě zahrát tak si neche zaplí psn a nevypinejte ho, jinak se až do pátečního rána nepřihlásite na PSN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pavelpuza 14:48: ok . budu tam
vlciacik 13:25: Pavelpuza,dnes ta ocakavam vecer o 20.30 v centrale!!!
Jirik 09:43: čaute kluci kdo chce dneska hodit LOL tak budu k dispozici dneska *5* *5*
< << 1 >> >

Kdo je na webu

Stránky si prohlíží celkem 2 uživatelé

Navigace

Vyberte si sekci

[ ↑ k obsahu ↑ ]

Chci hrát online