Připojte se do našeho oficiálního herního kanálu #gameway.cz (stačí pouze vyplnit přezdívku a můžete se domlouvat na hrání zápasů :-))
Diskusní fórum
Karjala cup aka první "NC"
* Topic byl uzamčen
0
Musím souhlasit s Lahvou, na mIRC se dlouho domlouvalo, jestli bysme nedali nějaký night cup (nějaký zmínky o tom byly i na plku), každej kdo v tu chvíli byl na mIRC měl možnost zúčastnit se, jasně se založil kanál, na který se všichni zájemci mohli připojit....-to k tomu veřejnému oznámení...já si myslím že bylo dostatečný...Druhá věc je ale oznámení adminům, chápu Luxuse že se mu to nelíbilo, ale Lahva to teď myslim si dostatečně obhájil, takže doufám že se to srovná a nebudou další nedoruzumění 
Jinak k těm turnájkům v noci, myslím že si každej dobře zahrál, všechno dobře odsejpalo a bylo to lepší než hrát třeba jenom ladder, takže když bude takovejhle turnajů víc, budu jedině rád a řek bych že i ostatní hráči, tak snad se zase brzo u nějakýho sejdem - hlavně ale bez nějakejch zbytečnejch konfliktů okolo založení atd.

Jinak k těm turnájkům v noci, myslím že si každej dobře zahrál, všechno dobře odsejpalo a bylo to lepší než hrát třeba jenom ladder, takže když bude takovejhle turnajů víc, budu jedině rád a řek bych že i ostatní hráči, tak snad se zase brzo u nějakýho sejdem - hlavně ale bez nějakejch zbytečnejch konfliktů okolo založení atd.

+1
Netreba z toho robit nejaku dramu,bola to prva lastovicka,chyby robi kazdy ale umysel bol vyborny.Taketo turnaje len podporit a aby ich bolo coraz viac.a urcite si rad zahram aj ja a hoci aj dnes vecer.
0
Rád bych k tomu řekl, že... Napíšete sakra někde, že jsem to vyhrál?:D:D Já chci slávu :D..
Topic byl uzamknut

Nejde ani tak o průběh turnaje. Všechno probíhalo v pohodě a zápasy se odehrávaly v dobrém tempu a ani zdravé hecování na IRC tomu nechybělo. Spíš k organizaci, kde vzniklo několik nedorozumění a křivd.
Vše začalo tím, že se už ani nevim kdo ozval na hlavním kanále, jestli budou nějaký ty NC (Night Cupy) nebo něco takovýho. Chvíli jsme se o tom bavili a v tu chvíli byl přítomnej i Tombar, jakožto admin NHL. Co jsem pochopil, tak s tím neměl problém a řešilo se kdo by nám vypsal rozpis na web apd. Nějak se to zamluvilo a cca o hodinu a půl se začali dávat dohromady první ovečky, jestli se půjde hrát nějaké to NC. V tu chvíli myslim nebyl na webu jediný admin, co by měl přístup do NHL a uměl zároveň vytvářet soutěže. Ozval jsem se Kčkovi - relativně rychle jsme se dohodli a spustil jsem Karjalu. Náhodou se mi tam připletlo, že admin je K, to byla chybka.
V průběhu už byl online i Luxus, toho času jediný admin NHL sekce na IRC, ale už byli dohodnutí lidé, co do toho půjdou a soutěž defakto spuštěná, tak jsem to ani dál nijak neřešil. Všechno jsem dělal v dobré víře a rozhodně jsem tim nechtěl nikomu ublížit či jinak škodit.
Ještě bych rád doplnil pár info jako reakci na plk.
Oznamit to veřejně: Nevim jestli je tohle přímo na newsku na webu. Na IRC jsem poslal odkazy na nový kanál na IRC, info o co půjde a to myslim bohatě stačí. Jde o turnájek, kterej je za ani ne večer odehranej.
Traja admini: Tombar nás odkázal na Streama, prý ať se zaučí. Ale ten nebyl na IRC (už dýl) a tak jsem to řešil přes K. Pak jsi dorazil ty, když už bylo defakto vše nachystáno, okrem toho jsme potřebovali vytvořit rozpis.
Zneuzivat jmeno K: Takhle jsem se s nim domluvil, tak nevim kde je problém.
Rozhodně se nechci nějak montovat do "adminování" týhle sekce, ale když už se dali dohromady lidi, tak jsem to prostě nahodil. Oba dnešní-včerejší NC jsou navíc dohrány a uzavřeny, takže nedělají nikde neplechu.
Příště se třeba sejde víc lídí, co si budou chtít zahrát, tak to bude i zajímavější a dle mého by měl být vždy někdo po ruce. Myslim že super oživení a je vidět že to fungovalo.
Doufám že nejde o první "event" a bude jich víc a zajímavějších, ve více lidech například klasickej "King of the Hill", nebo opět nějaký miniturnájek na jeden večer.