Připojte se do našeho oficiálního herního kanálu #gameway.cz (stačí pouze vyplnit přezdívku a můžete se domlouvat na hrání zápasů :-))
Diskusní fórum
6 VS 6
* Topic byl uzamčen
+1
Napadlo me ze bys me si mohli udelat tym na tymovku a bud hrat tu ea ligu nebo proste jen tak kdo by mel zajem piste sem
0
Jak to jako myslíš?
Budem hrát jak vítězové, chovat se jak vítězové a budou z nás vítězové . . .
0
froldo tak ze nysme dali dohromady tym 6 hracu a udelaly si svuj klub a hrali proti jinejm
0
ok tak nazev dohodnem az nas bude 6........jeste potrebudem centra.......a leveho obrance kdo mi mel zajem piste sem..nebo na mircu
0
Jasně můžu začít na centru, kdyby to nefungovalo, tak to později můžeme prostřídat. Počítejse mnou.
0
ok takze B : jirak smid .......smidak2
LO : janky
PO : skandal
LK : resko
C : Puck 199
PK : mejra
LO : janky
PO : skandal
LK : resko
C : Puck 199
PK : mejra
0
Takze tym uz mame jeste se domluvit na nazev ......jaky navrhujete az se domluvime tak ho zalozim a pozvu vas tam
0
Klidne hrajte za ten nas Gameway.cz
Halou temně bubny duní, stoupá píseň houpavá, cesta zpátky na výsluní, bývá často zdlouhává. Navzdor všem, co se nám smáli, klíčí sláva stoletá, vzhůru modrobílé šály, vzhůru BRNO KOMETA. Víru ztrácí, kdo se bojí, vlasatice toulavá, kdo s tebou svůj život spojí, ten ti věrný zůstává.
0
GJ Mejra.Jeden tým už je,chtělo by to ještě minimálně jeden,letos se můžem vyzvat i v přáteláku,takže můžem trénovat mezi sebou na GW:).
Takže já mám vytvořenýho levorukýho defenzivního obránce.Přidá se někdo spolehlivej,nebo vytvoří někdo další tým ,kam bych se mohl draftovat?:)
Takže já mám vytvořenýho levorukýho defenzivního obránce.Přidá se někdo spolehlivej,nebo vytvoří někdo další tým ,kam bych se mohl draftovat?:)
0
#240 infection72
Ja můžu hrát na jakékoliv pozici, mám ale vytvořeného C (Bránici útočník) s velkým důrazem na defenzívu, vhazováni a střelu zápěstím. Mohli by jsme něco rozjet.
Ja můžu hrát na jakékoliv pozici, mám ale vytvořeného C (Bránici útočník) s velkým důrazem na defenzívu, vhazováni a střelu zápěstím. Mohli by jsme něco rozjet.
Za Hordu a Liverpool život položím!
Topic byl uzamknut